Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. Więcej informacji o Cookies. Czytaj więcej...

Święto pieczonego ziemniaka

 

Kolejka ustawiła się zwabiona zapachem pieczonych ziemniaków. Tak, to kolejne święto pieczonego ziemniaka w Zespole Szkół Zawodowych nr 4 w Opolu. Uczniowie trzeciej klasy technikum żywienia i usług gastronomicznych kroili, piekli, mieszali, aby zdążyć na długiej przerwie podać przekąskę z dipem czosnkowym. Korytarz szkoły wypełnił się uczniami i porcje szybko znikały. Wszystkie działania zostały przeprowadzone w ramach Wojewódzkiego Dnia Szefa Kuchni. Podziękowania dla pani Doroty Sękowskiej i pani Alicji Świczewskiej-Koss oraz dla Rady Rodziców.

CWAG Włącz duży kontrast